Wie zijn wij

Als HBO opgeleid Natuurgeneeskundige (Hoge Academie voor Natuurgeneeskunde en Acupuncturist (Qing Bai en Hwa to University) werkt Maria Edith ruim zestien jaar met succes in haar praktijk. Naast haar eigen praktijk gaf zij de laatste zeven jaar in het gebouw van de Belastingdienst op Sloterdijk behandelingen aan de medewerkers van de Belastingdienst, Douane en FIOD.

Andere opleidingen die zij gevolgd heeft zijn onder andere: Mindfulness Jin Shin Do Bodymind Acupressure en Teachers training Jin Shin Do in Los Angeles,(Ca) (3 jaar); Toyohari (Japanse Acupunctuur); de HBO opleiding Medische Basisvakken (Cipion); Tui Na Chinese massage (Hwa to University) en verschillende overige massage opleidingen.

Daarnaast heeft zij in China diverse stages gelopen bij Chinese ziekenhuizen. Ze volgt regelmatig ook de verplichte bijscholingen om haar kennis op peil te houden. Zij is als HBO opgeleid therapeut aangesloten bij de beroepsvereniging NWP.

In de behandelingen en tijdens de workshops beziet ze de mens als geheel (holistische benadering). Door de combinatie van de Medische kennis en de oosterse filosofieƫn streeft ze een optimale balans in het lichaam te bewerkstellen. Met haar studies en ervaring heeft ze ernaar een bijzonder en uniek systeem ontwikkelt om mensen te behandelen. Zij is ontzettend enthousiast over de bereikte resultaten met de pijnloze Japanse Acupunctuur.

   
   

 

© mariaedithiin.nl - 2016
Power by Solgraphics DiseƱo