Behandelingen


 

Super Gezonde SoepNATUURGENEESKUNDE
De Natuurgeneeskunde helpt het lichaam zich te herinneren hoe het was toen het nog gezond was.JIN SHIN DO®, WAT IS DAT?

Jin Shin Do® (hierna JSD), “De weg van de mededogende geest”, is een bijzondere combinatie van Japanse acupressuur technieken, de klassieke Chinese filosofie/ theorie, de segmenttheorie van Wilhelm Reich, “Body Focusing technieken”, de Taoistische filosofie en Qi Qong oefeningen met als basis de acht Wonder-meridianen. Deze wondermeridianen noemt men in de acupunctuur ook wel de Extra-meridianen.


MASSAGES
In de traditionele Chinese medicijn (TCM) worden verschillende therapeutische methoden gebruikt om de balans in het lichaam te helpen herstellen.
Tui Na is een zeer specifieke Chinese massage om de lichamelijke klachten te helpen herstellen.ACUPRESUURTijdens een acupressuur behandeling worden acupunctuurpunten in het lichaam met de vingertoppen bewerktACUPUNCTUUR

TOYOHARI (JAPANSE ACUPUNCTUUR)

De Toyohari Japanse Acupunctuur is een heel subtiele pijnloze acupunctuur methode.CHINESE ACUPUNCTUUR

Drie van de belangrijkste pilaren van de TCM (Traditionele Chinese medicijn) acupunctuur, cupping en moxa worden tijdens de behandeling gebruikt.OVERIGEAfhankelijk van de klachten worden tijdens de behandelingen diverse technieken gebruikt.


 

 

© mariaedithiin.nl - 2016
Power by Solgraphics Diseño