Workshops

Praktijk voor Natuurgeneeskunde en Traditionele Chinese Geneeskunde

Da Bei Xin Gong


Beijing, Mr. Ku Ming met leerlingen en ik.


Tijdens mijn reizen naar China, heb ik mijn Qi Gong meester ontmoet. Hij heeft een speciale vorm van Qi Gong ontwikkelt en zei mij dat hij mij graag zijn leer zou leren onder de voorwaarde dat ik deze kennis vervolgens weer zou overdragen op andere mensen. 

Da Bei Qi Gong is de naam van deze bijzondere vorm van Qi Gong. Dit betekent Qi Gong met liefde vanuit je hart  uitgeoefend. Da Bei Qi Gong bestaat uit 21 oefeningen die ervoor zorgen dat de stroming van energie hersteld wordt. Qi Gong is een onderdeel van de Chinese leer. Men beweegt zich en het ademhalen wordt aangepast aan de oefeningen. Dit beïnvloedt de stroming van de Qi (energie) in het lichaam. Hiermee beoogt men de balans te onderhouden en of te herstellen.

Mijn meester Mr Ku Ming heeft zelf een ernstige ongeluk gehad waardoor hij bijna geheel verlamd was. Hij heeft toen deze bijzondere vorm van Qi Gong ontwikkeld en met behulp van deze oefeningen is hij er langzaam weer in geslaagd om zijn beperkingen (blokkades) te overwinnen. Sindsdien besteed hij zijn leven aan het verspreiden van zijn kennis zodat zoveel mogelijk mensen van de heilzame werking van deze oefeningen kunnen profiteren.

Nadat hij mij heeft onderwezen in deze oefeningen, heb ik Mr Ku Ming plechtig beloofd dat ik aan de verspreiding van zijn kennis zal meewerken. Ik nodig u daarom graag uit om deel te nemen aan de cursus Da Bei Qi Gong zodat ook u kunt meedelen in deze kennis .

Voor data en prijzen kunt u door middel van de button “Contact” informatie bij mij inwinnen.

 


 

© mariaedithiin.nl - 2016
Power by Solgraphics Diseño